Audi A1 video "The Next Big Thing"

Prima reclama pentru noul model Audi A1 se numeste "The Next Big Thing".


Multe dintre echiparile optionale provin direct de la clasele superioare. In cazul exteriorului este vorba despre farurile Xenon cu lampi pentru iluminare diurna cu LED, blocurile optice spate cu LED si jantele optionale de pana la 17 cu pneuri de 215/40. Quattro GmbH ofera jante din aluminiu cu o diagonala de 18 inch.

Audi a acordat o atentie deosebita si domeniului iluminare si vizibilitate. Cu ajutorul camerei integrate, asistentul de reglare a fazei lungi recunoaste alte automobile si localitatile si schimba automat faza scurta in faza lunga sau invers. Sistemul este combinat cu un senzor de lumina si de ploaie care poate fi comandat si separat. Trapa panoramica glisanta aduce lumina si aer in habitaclu. Cheia Confort poate ramane permanent in buzunarul hainei dumneavoastra – automobilul A1 se deblocheaza atunci cand soferul apasa manerul portierei si porneste prin apasarea tastei Start-Stop.

Alte dotari optionale sunt sistemul de alarma, pachetul de iluminare pentru interior cu LED-uri, oglinzile exterioare rabatabile, prevazute cu sistem de incalzire, sistemul de reglare a vitezei, suportul pentru schiuri, consola centrala fata, pachetul de compartimente de depozitare si de bagaje, scaune fata incalzite, sistem de climatizare, sistem automat de climatizare si volanul sport multifunctional. In plus, Audi ofera un asistent la parcare in doua versiuni si o oferta vasta de funcţii Infotainment. Acestea incep cu radioul cu setare concert, continua cu pachetul de navigatie cu posibilitate de montare ulterioara, performantul sistem MMI Navigation plus si sistemul audio Surround Sound de la Bose cu tehnologie inovatoare de ghidare a luminii prin fibra optica.
Audi A1 oferte prin dealeri Audi in Romania !